Ceny mają niskie ale.....
-
- Zaangażowany
Ceny mają niskie ale.....
no właśnie czy tylko ceny są niskie czy też i jakość ? Kto współpracuje lub współpracował z firmą SONAROL Jedwabne
Re: Ceny mają niskie ale.....
Przedewszystkim okna robią z profilu z dobroplast, który występuje pod nazwą triumph, mają dużo wspólnego z firmą dobroplast. Słyszałem nawet plotkę, że to państwo Kaczyńscy (dobroplast) są cichymi właścicielami (wspólwłaścicielami) firmy sonarol POZDRAWIAM
- perfektaokna
- Profesjonalista
- Kontaktowanie:
widziałem ostatnio tą ich 6 -ci komorówkę w przekroju ścianki cienkie jak sik węża co do jakości to się nie wypowiadam
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 

6 komorówkę DOBROPLASTU? To już taki profil ciągną?
e-mail: okna.piotrkow.tryb@wp.pl
- perfektaokna
- Profesjonalista
- Kontaktowanie:
ciągną ciągną i robią to dla kilku firm w Polsce grube to to jest ale ścianki cienizna
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 

Ścianki to i nie za grube, ale okna jako całość całkiem dobre.
- perfektaokna
- Profesjonalista
- Kontaktowanie:
mimo moich usilnych starań nie znalazłem nigdzie w sieci przekroju jak będę następnym razem u znajomego to zrobię fotkę jak to wygląda
ps. ponoć styropianik mają dobry i w dobrej cenie
ps. ponoć styropianik mają dobry i w dobrej cenie

Wróć do „Branżowe Forum Dyskusyjne (broń pozostawiamy w szatni)”